Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Βαρζάκας, Θεόδωρος
Λέξη-Κλειδί: Αλεύρι
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-5 από 5
1
Τίτλος:
Η επίδραση των αλεύρων (ολικής & portobello) στη παρασκευή ψωμιού.
Συγγραφέας:
Κεβόπουλος, Δημήτριος - Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2015-09-01
Τίτλος:
Η επίδραση της χρήσης βελτιωτικών αλεύρων (ενζύμων, ασκορβικού οξέος κ.α.) σε διαφορετικά άλευρα (συμπεριλαμβανόμενων των gluten free άλευρων) που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή αρτοσκευασμάτων μέσω αναλύσεων αλβεογράφου, φαρινογράφου, αμυλογράφου και εξτενσογράφου
Συγγραφέας:
Σενή, Ιωάννα
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Η επίδραση των διαφορετικών αλεύρων (σίκαλης, ολικής, καλαμποκιού, χαρουπάλευρου και λευκού αλεύρου) στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ζυμαριών
Συγγραφέας:
Παναγιωτίνου, Παρασκευή
;
Σερέτη, Ελένη
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Ανάπτυξη ψωμιών ελευθέρων γλουτένης ή με χαμηλή γλουτένη κσι προσδιορισμός ποιοτικών-ρεολογικών χαρακτηριστικών
Συγγραφέας:
Χριστοφόρου, Μαρία
Ημερομηνία:
2016-06-07
Τίτλος:
Επίδραση της σκληρότητας διαφορετικών δειγμάτων νερού στην παρασκευή άρτου με άλευρα τύπου «ΜΑΛΑΚΟ» και «ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ »
Συγγραφέας:
Δημητρίου, Βαλεντίνα
Ημερομηνία:
2015-05-19
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-5 από 5
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (5)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (5)
Κουτρουμπής, Φώτης (1)
Λέξη-κλειδί
Αλεύρι (5)
Σιτάρι (2)
Άρτος (1)
αλβεογράφος. (1)
Αλεύρι ολικής άλεσης (1)
αλεύρι τύπου 70% (1)
αλεύρι τύπου Αμερικής (1)
Αρτοπαρασκευή (1)
βελτιωτικά αλεύρων (1)
Γλουτένη (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (2)
2019 (2)
2017 (1)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2017 (2)
2016 (1)
2015 (2)